Skip links

Σίσσυ Καραδημητρίου

Σίσσυ Καραδημητρίου

Αρχιτέκτων Μηχανικός
#Αθλητισμός #Περιβάλλον #Καθαριότητα #Εθελοντισμός #Δημόσια_Υγεία #Παιδεία #Κοινωνική_Πολιτική #Πολιτισμός #Τεχνικά_Έργα #Ανακύκλωση

 

Αναστασία (Σίσσυ) Καραδημητρίου

Αρχιτέκτων Μηχανικός

υπ. Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης

 

Το όραμα που έχω για την Θεσσαλονίκη μας είναι να γίνει μια σύγχρονη, ασφαλής ευρωπαϊκή πόλη που να σφύζει από ζωή, τουρισμό, τέχνη και πολιτισμό, με πολιτιστικά δρώμενα σε πλατείες και πάρκα γεμάτα πράσινο, που τόσο μας λείπει.

Ευχαριστώ τον κ. Δρόσο Τσαβλή που μου έκανε την τιμή να με καλέσει να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό του. Τον γνώρισα μέσω της συζύγου του και παιδιάτρου μας κυρίας Άννας Τζουμάκα, και με εντυπωσίασε η δυναμική στάση του, το ήθος του και η πορεία ζωής του, τόσο σαν γιατρός όσο και σαν άτομο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το πρόγραμμα της παράταξης για τα θέματα της πόλης, η ανθρωποκεντρική προσέγγισή τους και οι συνυποψήφιοι διαφόρων ηλικιών, επαγγελμάτων, με όρεξη για προσφορά και δουλειά στον τόπο μας, με πείθουν ότι «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» με Δήμαρχο τον Δρόσο Τσαβλή, έναν άνθρωπο ικανό, ηθικό και ακέραιο, μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στην πόλη μας!

 

Όλοι Εμείς για τη Θεσσαλονίκη!

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 • Η Σίσσυ Καραδημητρίου γεννήθηκε το 1972 στη Θεσσαλονίκη.

Είναι κόρη εκπαιδευτικών, του Νικόλαου Καραδημητρίου, καθηγητή θεολόγου και γυμνασιάρχη επί σειρά ετών και της Νίτσας Παπαοικονόμου, καθηγήτριας φιλόλογου. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

 • Μεγάλωσε στο Ντεπώ. Αποφοίτησε από το 21ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, και στη συνέχεια από το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.
 • Εργάζεται στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης από το 2000 μέχρι και σήμερα.
 • Έχει συμμετάσχει στη μουσειογραφική μελέτη και υλοποίηση της μόνιμης έκθεσης του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού – (βραβευμένου από το Συμβούλιο Ευρώπης ως «Ευρωπαϊκό Μουσείο της χρονιάς» για το 2005), καθώς και της σύγχρονης μέχρι και σήμερα μόνιμης έκθεσης για την πόλη της Θεσσαλονίκης που παρουσιάζεται μεπολυμέσα (βίντεο, προβολές, διαδραστικές και ηχητικές εφαρμογές) και έντυπες γραφιστικές συνθέσεις, στο μνημείο του Λευκού Πύργου, που εγκαινιάστηκε το 2008.
 • Έκτοτε έχει κάνει τον μουσειογραφικό σχεδιασμό και την υλοποίηση πλήθους περιοδικών εκθέσεων, αρχαιολογικών και σύγχρονης τέχνης που έχουν παρουσιαστεί στους χώρους του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, σε συνεργασία με φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως και με διακεκριμένους καλλιτέχνες έλληνες και ξένους.
 • Ασχολείται με τη γραφιστική, δημιουργεί η ίδια τις γραφιστικές συνθέσεις των εκθέσεων που επιμελείται μουσειογραφικά. Επίσης έχει ασχοληθεί γραφιστικά με σχεδιασμό έντυπου υλικού (αφίσες, φυλλάδια, βιβλία, ημερολόγια).
 • Είχε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου των παιδιών της και ενεργή συμμετοχή σε διάφορες δράσεις του, όπως οι Σχολές Γονέων, προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, από ψυχολόγο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΣΕΙΡΙΟΣ, κ.α.
 • Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά, έχει γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων, προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας και βίντεο.
 • Στον ελεύθερο χρόνο της ζωγραφίζει ψηφιακά, και τον τελευταίο χρόνο έχει παρουσιάσει έργα της σε 3 ομαδικές εκθέσεις.
 • Έχει ασχοληθεί με τη μουσική και το χορό.
 • Προβληματίζεται για τα κακώς κείμενα, για τα οποία συζητά και αναζητά λύσεις. Πιστεύει στη δυναμική της συνεργασίας, θέλει δικαιοσύνη, πιστεύει στη δύναμη του εθελοντισμού και των θετικών ανθρώπων.

facebook profile: https://www.facebook.com/sissy.karadimitriou

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πολιτικό Γραφείο
Τσιμισκή 123, Θεσσαλονίκη 546 21

Δρ. Τσαβλής Λογότυπο

Email

info@oloiemeis.gr

Τηλέφωνο

2310 272 706

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στον ιστό.
Άνοιξε
Σύρε