Skip links

Έλενα Νέικου

Έλενα Νέικου

Έλενα Νέικου
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ / Επιχειρηματίας
#Αθλητισμός _Νεολαία _Εθελοντισμός #Κοινωνική_Πολιτική #Παιδεία #Γυναίκεια _επιχειρηματικότητα

Η βεβαιότητα μου ότι η πόλη θα βρει στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου κ. Δρόσου Τσαβλή τον άνθρωπο που χρειαζόταν και αναζητούσε όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο λόγος της δικής μου υποψηφιότητας ως δημοτική σύμβουλος.
Το όραμα μου είναι μια όμορφη, οργανωμένη, καθαρή Θεσσαλονίκη. Μία Θεσσαλονίκη-πόλο έλξης τουριστών. Μια Θεσσαλονίκη με ασφαλή σχολικά κτιριακά συγκροτήματα αλλά και αθλητικές εγκαταστάσεις. Μια πόλη όπου ο αθλητισμός θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στις ζωές των πολιτών της, μικρών και μεγάλων. Μία πόλη με μηδενικούς σε αριθμό άστεγους. Μία πόλη με αληθινή κοινωνική πολιτική. ΟΧΙ. Δεν είναι αδύνατον. Μπορούμε. Όλοι Εμείς για Όλους Εσάς.

Όλοι Εμείς για Όλους Εσάς!

Η Νέικου Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα. Υπήρξε αθλήτρια του ΓΥΣΕ(Γυμναστικού συλλόγου Εδέσσης ) στο αγώνισμα ” άλμα σε μήκος” για 8 χρόνια έχοντας διακρίσεις στον αθλητικό σύλλογο στίβου σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Ακολουθεί η 4ετης φοίτηση στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) καθώς και η συνέχιση των μεταπτυχιακών σπουδών στο ΑΠΘ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) . Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με ειδικότητα την “Προπονητική ομαδικών αθλημάτων ” του Διατμηματικού Πανεπιστημίου με θέμα: ” Ανθρώπινη απόδοση και υγεία”.

Ακολουθεί 10ετης απασχόληση ως καθηγήτρια Φ. Α. ομαδικών προγραμμάτων άσκησης μαζικού αθλητισμού σε ιδιωτικούς χώρους άθλησης αλλά και εργασία ως instructor aerobic and fitness στις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις του Northumbria University στο Newcastle ( έπειτα από κάλεσμα) απευθυνόμενη σε Άγγλους φοιτητές. Κατά της διάρκεια των σπουδών αποκτήθηκαν διπλώματα από μια σειρά σεμιναρίων και Πανελληνίων Συνεδρίων Φυσικής Αγωγής της Ένωσης γυμναστών Ελλάδος (ΕΓΒΕ)- θεματολογία σχετική με προγράμματα γύμνασης στον μαζικό πληθυσμό, διατροφή και άσκηση, υποξία και άσκηση, το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης και ψυχαγωγίας και πολλά άλλα.

Απόφοιτος της σχολής GRAFTS ( Greek athletic and fitness training school, 2000). Αποτελεί τον κυριότερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό πάροχο στον τομέα του fitness σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Εκτιμά την αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς και της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Σήμερα και έπειτα από πολυετή εμπειρία στον αθλητικό χώρο, διατηρεί από το 2013, την δική της επιχείρηση με διακριτική ονομασία “pitsirikia.gr ” στην περιοχή Ντέπω, στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Κύριο αντικείμενο η ψυχαγωγία των παιδιών κατά τον ελεύθερο τους χρόνο εκτός σχολείου, η δημιουργική απασχόληση και η οργάνωση παιδικών πάρτι . Η αγάπη που εισπράττει από τους μικρούς της φίλους( η ίδια είναι μητέρα ενός παιδιού) , η εκτίμηση από τους γονείς τους καθώς και η έντονη κοινωνική δραστηριότητα που προάγει σε φιλικό επίπεδο τις πελατειακές σχέσεις είναι τα κύρια στοιχεία που τροφοδοτούν με δύναμη και θέληση τη συνέχιση της επιχειρηματικής αυτής δράσης που ήδη μετρά πάνω από δέκα χρόνια ζωής.
Η αγάπη για τη Θεσσαλονίκη, η επιθυμία για προσφορά σε τομείς όπως οι χώροι άθλησης, οι χώροι αναψυχής και σχολικών μονάδων με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας τους είναι οι κύριοι λόγοι για την υποψηφιότητα της στον δήμο . Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου κ. Τσαβλη είναι οι κύριοι λόγοι που θα σας προσκαλέσει φωναχτά στο “Όλοι εμείς” για μια Θεσσαλονίκη, όπως την ονειρευόμαστε.

Νέικου - Τσαβλής Χειραψία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πολιτικό Γραφείο
Τσιμισκή 123, Θεσσαλονίκη 546 21

Δρ. Τσαβλής Λογότυπο

Email

info@oloiemeis.gr

Τηλέφωνο

2310 272 706

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στον ιστό.
Άνοιξε
Σύρε